Verdiepingsopleiding Bodem en Natuur bij Van Hall Larenstein

Met gepaste trots kunnen we zeggen dat in 2019 de ‘Verdiepingsopleiding bodem en natuur’ van start  gaat bij Van Hall Larenstein. De precieze data van de verdiepingsopleiding zullen we nog communiceren, maar als je op de hoogte wilt blijven van de data kan je wel het interesseformulier invullen.

De kwaliteit van de natuur gaat nog steeds achteruit. Allerlei problemen zoals de achteruitgang van vegetaties in beekdalen, sterfte van essen en eiken en beperkte natuurlijke verjonging zijn terug te voeren op mechanismen in de bodem. Een systemische landschapsecologische analyse is noodzakelijk om dit soort vraagstukken op te lossen, waarbij bodembiologie een integraal onderdeel uit dient te maken van deze analyse.

Om professionals verder te helpen in het ontwikkelen van het uitvoeren van systemische landschapecologische analyses organiseert het Adviesloket Bodem en Natuur een Verdiepingsopleiding Bodem en Natuur. Diverse experts van toonaangevende kennisinstituten voeden de opleiding met hun kennis en ervaring.

Hou me op de hoogte van de verdiepingsopleiding!

Laat vrijblijvend uw gegevens achter als u interesse heeft in de verdiepingsopleiding Bodem en Natuur. Als de data bekend zijn en de inschrijving is geopend sturen wij u dan een mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *