Vacature: Adviseur Bodemecologie

Het Adviesloket Bodem & Natuur is op zoek naar een adviseur bodemecologie (op projectbasis)

Bodembiologische én bodemchemische processen worden steeds meer als belangrijke slagingsfactoren bij natuurontwikkeling gezien.. Maar toch is er vaak te weinig aandacht voor de bodem. Of een ingreep bij vegetatieontwikkeling wel of niet lukt is altijd afhankelijk van de bodemchemische en bodembiologische omstandigheden.

Het Adviesloket Bodem & Natuur draagt bij aan het slagen van vegetatieontwikkeling door met een integrale systeemanalyse in kaart te brengen wat er nodig is voor het slagen van het project. We maken hierbij gebruik van wetenschappelijke theorie welke we verwerken in praktische adviezen.

Als Adviseur Bodemecologie ga jij hier een bijdrage aan leveren. Herken jij jezelf in de volgende punten? Dan komen we graag met je in contact!

Wat jij meebrengt

  • Je hebt goede kennis van bodemchemische- en biologische processen en bent op in ieder geval één van beide specialist.
  • Je hebt een goede kennis van vegetatieontwikkeling.
  • Je hebt een afgeronde, relevante, WO-opleiding.
  • Je zet graag wetenschappelijke verdieping om in toegepaste adviezen waar de opdrachtgever direct mee aan de slag kan.
  • Je bent ondernemend van aard, denkt graag buiten de bestaande kaders en bent bereid te experimenteren.

Als adviseur bodemecologie werk je vanuit een kantoor aan huis óf bij een van onze partners in Wageningen. Woonplaats is minder belangrijk, wel heb je een rijbewijs en een  auto.

Interesse?

Heb je interesse om aan de slag te gaan als Adviseur Bodemecologie voor het Adviesloket Bodem & Natuur? Dan kan je contact op nemen met Johannes Regelink via 06-55738510 of johannes.regelink@bodemennatuur.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *